A gyermek küldetése

Miért tűnnek másnak a mai gyerekek?  Mert magukban hordozzák a szeretet esszenciáját.

Számos  mai gyermek tanító szándékkal érkezett a Földre. Ha megfigyelünk egy mai kisgyermeket, olyan, mintha elköteleződött volna egyfajta küldetésre a világért.
Képviselik  a szeretetet, elfogadást, békét.
Régebben sem volt ez másként, csak akkoriban a  gyerekek a családi rejtett egyensúlyhiányt próbálták kompenzálni. Ezt az erőfeszítést sajnos a tekintélyelvű nevelés áldozatai nem vették észre, mert a szülőséget idomításra és a fizikai szükségletek kielégítésére korlátozták.
Ma már az új-generációs szülők a gyermek lelket is ápolni szeretnék és saját múltbeli negatív tapasztalatuk a jobb szülővé válásra sarkallja őket.
A gyermek ebben a bizonytalan világban kapaszkodókat keres önmaga elhelyezésére, önmaga azonosítására, miközben, mindennél jobban szeretné, hogy valaki felismerje végre, hogy valójában miért is született e világra.
Nézz körül, mi hiányzik ebben a mostani világban, majd csendesen figyelj meg elmélyülten játszó gyermekeket.
Felfedezheted  a küldetését:

©       elfogadás

©       szeretet

©       béke

©       életöröm

©       szépség

©       jóság

©       FÉNY

Ahogy meglátod a gyermek valódi lényét, meg fogod érteni, hogy agresszióra miért nem agresszióval válaszol, hogy miért nem vesz részt a csúfolódásokban és, hogy miért értékel minden szépséget, miért látja meg a jót mindenben és miért törekszik mindenáron a békére.

Értékeld ezt a kincset!